Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Even voorstellen

 

Ik ben Natasja Kool, geboren op 18 februari 1974 in de stad Utrecht. In 2001 ben ik naar Zuid-limburg verhuisd, ik woon  in Eygelshoven samen met m n vriend .Vroeger was ik veel bezig met schrijven, tekenen en verhalen verzinnen. Ook was ik graag bezig om doelen te creëren met een aantal mensen. Als hooggevoelig kind pikte ik veel op van de omgeving waardoor ik vaak niet wist wat ik ermee moest, en aangezien ik op school ook niet echt m n draai kon vinden uitte dit zich vaak in gefrustreerd gedrag. De verhuizing naar Limburg was een grote stap in mijn leven...het loslaten van m n oude rol en patronen. Na mijn scheiding begon voor mij echt het werken aan mezelf. 2006 was voor mij een heel groot bewustwordingsproces waarbij ik een ommekeer in m n leven kreeg. Zo ben ik met de cursussen en opleidingen begonnen die mij hebben gevormd tot wie ik nu ben.